látogató számláló

Ultrahangos zsírbontás előnyei

Változtatni akarunk a testünk vonalán? Zavarnak a helyenként meglévő zsírpárnák? Tartunk a hagyományos zsírleszívástól, de egy szakorvos által végzett módszert szeretnék választani? Akkor az ultrahangos zsírbontás számunkra a megfelelő megoldás!
Ultrahangos zsírbontás előnyei
Ez a módszer egy sokkal korszerűbb és kevésbé drasztikus formája a felesleg eltávolításának, mint a hagyományos technológia. A beavatkozást speciális kanülökkel végzik, ez az eszköz az ultrahang frekvenciának köszönhetően mozog.

Ebből következik, hogy a vákuumos elven alapuló zsírleszívásnál kíméletesebb. Ráadásul a bőrfelszín is szebb és egyenletesebb lesz. A sebész munkáját is jelentősen megkönnyíti, mert nem szükséges hozzá nagy fizikai igénybevétel. Ezáltal biztosítva van a pontosabb munka és a magasabb szintű eredmény.

Bátran alkalmazhatjuk, hogyha ülőmunkát végzünk, vagy ha étkezési szokásainkon nem tudunk, vagy nem akarunk változtatni. Igazából csak annyit kell tennünk, hogy megvárjuk, amíg az ultrahang készülék felbontja a zsírsejtjeinket.

Olyan ez az egész eljárás, mint amikor a vizes szivacsot összenyomjuk. Ilyenkor kifolyik a víz, ami jelen esetben a zsír, de a szivacsba nem keletkezik kár. Tehát a kezelt terület közelében lévő kötőszövetek, az erek, az idegek és a bőr nem sérül meg a folyamat során.

A test olyan részein is hatékonyan alkalmazható, ahol a hagyományos zsírleszívás nem mondható teljes mértékig eredményesnek. Ezek az izmosabb és érzékenyebb tájak, ide tartozik a térd, boka, és a férfiaknál a megnagyobbodott emlő.

A hagyományos zsírleszívás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, és javasolt, hogy a páciens az érintett klinikán egy éjszakát töltsön el. Ezzel szemben ennél az eljárásnál 2-3 óra mindent beleszámolva, amit a kezelt az adott klinikán tölt, és utána haza mehet.

A beavatkozás a közhiedelemmel ellentétben fájdalommentes, csak az ultrahang rezgését érezhetjük. Csupán az érzéstelenítő injekció beadása jár némi kellemetlenséggel, egy bizonyos feszülő érzéssel. Utófájdalmak nincsenek, vagy csak minimális mértékben lépnek fel. A kezelés után még néhány napig jelentkezhet izomlázszerű fájdalom, de beláthatjuk, hogy a szépségünkért valamennyit szenvednünk kell.

A regenerálódási folyamat jelentősen lerövidül, így kisebb lesz a kieső jövedelmünk. A varratokat egy héttel a műtét után távolítják el, utána visszatérhetünk a megszokott életvitelünkhöz, tehát akár sportolhatunk is.

Az eredmény azonnal látszik és centiméterekben mérhető. Ez egy tartós változás, mivel a zsírsejtek nyílván már nem termelődnek újra. Ha a beavatkozás után nőni kezdene a testsúlyunk, akkor ez a felesleg már arányosan fog a testünkön eloszlani. Csak a zsírsejtekben lévő zsír mennyisége változhat.

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update