látogató számláló

Ultrahangos zsírbontás

Mindenkiben él a vágy, hogy a testét olyanná formálja, ami számára ideális. Azonban lehet, hogy a kitartó próbálkozásunk ellenére az elképzelt alkat még mindig csak egy távoli cél.
Ultrahangos zsírbontás
Mit tegyünk ilyenkor? Az ultrahangos zsírbontás a vágyaink megvalósításának egyik eszköze.

Kinek ajánlják az ultrahangos zsírlebontást?

Ezzel a módszerrel a lokálisan jelentkező zsírpárnákat lehet eltűntetni. Elérhetjük azt vele, hogy a zavaró, a testünk képébe nem illő kis párnácskákat eltűntethetjük.

Az eredményt centiméterekben mérhetjük, a ruhaméret is 1 vagy 2 mérettel csökkeni fog. Azonban a nagyon kis lokális zsírlerakodással szemben nem hatékony ez a technológia. Ennek a kezelésére a különböző kozmetikai alakformálási technikák alkalmazhatók.

A zsírleszívással sajnos az általános kövérséget nem lehet kezelni, az eredmény sem jelentős testsúly csökkenés formájában jelentkezik. Ilyenkor az orvosok fogyókúrákat és aktív testmozgást szoktak javasolni.

Van olyan eset, amikor ez nem hatásos. Ebben az esetben, vannak olyan eljárások, mint például a gyomorgyűrű, ami egy jó megoldás lehet az optimális súly eléréséhez.

Feltétel az is, hogy a bőrünk kellően rugalmas legyen, mert ha ez nem teljesül, akkor valószínű, hogy a beavatkozás után lógni fog a bőrünk. Ennek az az oka, hogy csak a zsírsejteket számolja fel ez az eljárás, nincs hatással a sejtek körül lévő rostokra, erekre, kötőszövetekre. Tehát a bőrt nem teszi feszesebbé, nem változtatja meg a bőr tónusát. Ha ez az eset áll fenn még nem kell megijednünk, mert ilyenkor lehetőség van arra, hogy a műtétet kombináljuk a megereszkedett bőr eltávolításával.

Ezzel áll kapcsolatban, hogy a zsírleszívás 35-40 éves kor felett már nem ajánlatos, mert a bőr olyan korban már veszít a feszességéből és a regeneráció is lassabb lesz.

Fontos, hogy csak reális eredményeket várjunk, mert a meglévő tulajdonságok befolyásolják a beavatkozás kimenetét. Ha elérhetetlen célokat tűzünk ki, akkor előfordulhat, hogy csalódunk.

A testünk felépítését alapvetően két dolog határozza meg, az étrend és a genetikai adottságok. A legfontosabb tudatosítani azt magunkban, hogy a zsírleszívás nem helyettesítheti a fogyókúrát, de jó kiegészítője lehet. Az öröklött tulajdonságok határozzák meg a zsírsejtek elhelyezkedését és számát, amely természetes úton nem változtatható meg.

Az étrendünk változtatásával csak a zsírsejtekben lévő zsír mennyiségére tudunk hatni. Tehát hiába követünk szigorú étrendet, hiába sportolunk rendszeresen, vannak olyan párnácskánk a testünkön, amit csak a zsírleszívással lehet eltűntetni.

Fennáll az a helytelen sztereotípia, hogy a zsírleszívás csak a gyengébb nem képviselői veszek igénybe, a páciensek 80%-a nő, 20%-a férfi. Nőknél a has, csípő, comb, térd, toka a jellemzően problémás terület. Férfiaknál ez a has, derék, és megnagyobbodott nőies mellek.

Fontos, hogy ne mások unszolására hajtsuk végre ezt a beavatkozást, mert akkor biztos, hogy nem leszünk elégedettek bármi is lesz az eredmény. A saját örökünkre, a saját elhatározásunkból végeztessük el a műtétet.

Kizáró ok a terhesség vagy a szoptatás, és nem ajánlják, ha súlyos keringési betegségben szenvedünk, vagy ha az egészségi állapotunk rossz. A cukorbetegség nem kizáró ok.

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update