látogató számláló

Ultrahangos kavitáció

A leghatékonyabb és legújabb technológiák közé tartozik az ultrahangos kavitáció. Ha biztonságosan, műtét, fájdalom és kockázat nélkül szeretnénk csinosabbak lenni, akkor nyugodtan válasszuk ezt az eljárást, garantáltan nem fogunk csalódni.
Ultrahangos kavitáció
Az ultrahangos kavitáció hatékonysága azonos a műtéti úton történő zsírleszíváséval. Azonban eredménye a hagyományok módszerrel szemben azonnal jelentkezik, valamint szövődményekkel sem kell számolnunk, és a kisebb költségei miatt szélesebb rétegek számára is elérhető ez az eljárás.

Ez egy igen sokrétű kezelésnek mondható, hiszen alkalmas a narancsbőr kezelésére, a zsírpárnák eltávolítására, a nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére is. Azt azonban itt is meg kell jegyezni, hogy a célcsoportba a közel optimális testsúllyal, illetve a lokális felesleggel rendelkező személyek tartoznak. A leginkább kezelt területek közé tartozik a comb, a has, a csípő, a fenék illetve a kar. Egy alkalommal legfeljebb 2 testtájat lehet kezelni.
Ultrahangos kavitáció
Először egy általános állapotfelmérés történik, abból a célból, hogy kiderítsék egyáltalán alkalmasak vagyunk e erre a terápiára. Ha szükség van valamilyen kapcsolódó beavatkozásra, akkor erről is ebben a lépésben kapunk tájékoztatást.

Maga a beavatkozás nem jár fájdalommal, esetleg egy kellemetlen érzéssel kell számolnunk. Egy speciális hangot hallunk a kezelés során, ami leginkább ciripelésre emlékeztethet minket.

A módszer eltávolítja az adott területeken a zsírsejteket. A kezeléshez használt berendezés vibráló hullámokat bocsát ki, ezek gyakorlatilag szétrobbantják a zsírsejteket. Ezek a lebontott sejtek a nyirokrendszer segítségével a májba kerülnek, és ott elégnek. Azért, hogy ez a folyamat valóban végbe is mennyen, sok vizet legalább 2-2,5 litert kell fogyasztani a kezelés utáni napokban. Ajánlott, hogy a beavatkozás után kerüljük a szénhidrátok fogyasztását, valamint az eredmény további fokozása érdekében sportoljunk rendszeresen.

A kezelés időtartama kb. 15-20 perc, utána azonnal lehet folytatni a szokásos napi tevékenységeinket, nincs tehát gyógyulási időszak. Az optimális hatás eléréséhez 6 vagy 10 alkalom szükséges. Az egyes kezelések között a saját egészségünk érdekében legalább egy hétnek kell eltelnie.

A módszer által elért eredmény látványos és tartós, hiszen a zsírsejtek nem termelődnek újra. Így maximum a zsírsejtekben lévő zsír mennyisége növekedhet. Akár 2 ruhaméret csökkenést is elérhetünk ezzel az eljárással. A bőrünk pedig feszesebb és rugalmasabb lesz, a narancsbőrünk is eltűnik.

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update