látogató számláló

Reflux Los Angeles A stádium

Kérdés:

Egy éve állapították meg a reflux Los Angeles A stádiumát. A gyomortükrözés során a kiderült a rekeszizom jól zár, mégis nyelőcső felmaródás és állandó váladékozás van a torkomban, valamint a nyelvem lepedékes, és szintén foltos felmaródott. Mi okozhatja ezt?

Válasz:

Kedves László!

A reflux Los Angeles A stádiuma pontosan azt jelenti, hogy nyelőcső felmaródás észlelhető. A nyálkahártya folytonosságának megszakadása kevesebb, mint 5 mm kiterjedésben, tehát szerencsére ez a legenyhébb válfaja a kóros refluxnak. A kérdésedre a válasz, hogy mi okozhatja ezt, roppant egyszerű, elsősorban a táplálkozási szokásaid. A szervezet túlzott elsavasodása gyakran okozza a reflux tüneteit, ebből adódóan a lúgosító táplálkozás csökkenti azokat.

A legfontosabb, hogy kerüld azokat az élelmiszereket, melyek telítve vannak adalékanyagokkal, színezékkel, tartósítószerrel, továbbá nem ajánlott a cukros, szénsavas üdítők fogyasztása.

Azt javasolom, kezdj el lúgosító táplálék kiegészítőket fogyasztani, valamint kerüld a savasító ételeket, italokat. Bővebben olvashatsz a reflux diétáról és az ajánlott és nem ajánlott élelmiszerekről a Reflux diéta cikkben, valamint ajánlom figyelmedbe az Elsavasodás írást.

Sok sikert a gyógyuláshoz!

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update