látogató számláló

Oxytarm

Kérdés

Tisztelt Szerkesztők! Ha magas a koleszterinem és elkezdek, azaz már benne vagyok a méregtelenitésben és a bélbolyhok helyreállitásában, erre oxytarmot használok, mert egyszer már bevált, okozhat még magasabb koleszterin szintet? Köszönettel, Noura Melinda

Válasz

Kedves Melinda!

Az oxytarm nem okoz magasabb koleszterinszintet, nyugodtan lehet méregtelenítésre használni. A koleszterin problémák helyreállítására a koleszterin csökkentő diétát javasolom, melynek leírását itt találod: http://www.fogyokura.org/koleszterincsokkento_dieta

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update