látogató számláló

Norbi Update

A Norbi Update megteremtője Schobert Norbert, akit az egész ország ismer. Norbi sikertörténete is közismert. Tudjuk róla, hogy komoly súlyproblémákkal küzdött gyerekkorában, majd önerejéből leküzdötte és másokkal is megosztotta fogyásának titkát.

A Norbi Update

Az Update szó frissítést, újrafrissítést jelent, mely az egész Norbi Update-et jellemzi. A diéta két fő irányvonalra mutat rá. Az ételek időszakos betartásából és a mozgás fontosságából áll.

A diéta szerint nem kell különböző ételeket nélkülözni, valamint mennyiségi megkötések sincsenek, mely oly sok embert elriaszt a fogyókúrától, hiszen éhezni senki nem szeret.

Az ételek kategóriákra vannak osztva, melyek behatárolják azt a napszakot, amikor azok fogyaszthatók. A Norbi Update diéta szerint minden egyes élelmiszernek megvan a maga kódja, mely alapján behatárolható, hogy az a típusú étel mely napszakban fogyasztható és mikor tiltott.

A kódok alapján Norbi különböző programokat dolgozott ki attól függően, hogy ki mennyit szeretne fogyni, esetleg csak biztosan tartani a súlyát.

Norbi módszerét több ezren istenítik és legalább ennyien támadják. A tanács ennél a diétánál sem különbözik a többitől. Ki kell próbálni, ha működik, mindegy hányan támadják, ha nem működik, másik diétát kell választani. Nincs két egyforma szervezet, így senkinél sem lehet garantálni egy bizonyos módszer működőképességét.

A Norbi Update nagy hangsúlyt fektet a testmozgásra, amit sajnos sok fogyókúránál kifelejtenek említeni. Az egészséges fogyáshoz, valamint az egészséges életmódhoz elengedhetetlenül szükséges a rendszeres testmozgás, semmi nem pótolja. Minden diéta hatékonyabbá válik ezáltal, valamint a közérzetet is javítja.
 

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update