látogató számláló

Natúr kozmetikumok

Napjainkban a legegyszerűbb, leghétköznapibb, mindenki által használt kozmetikumok is telítve vannak alumínium vegyületekkel, kőolajhulladékokkal, és egyéb adalékanyagokkal, amik a kozmetikumok állagát szebbé-jobbá teszik, ám a szervezetünkre igen rossz hatással vannak.
A szappanok, tusfürdők, samponok olyan szintetikus vegyi anyagokat tartalmaznak, melyek igen súlyos szervi elváltozásokat, károsodásokat, enyhébb esetben allergiás tüneteket váltanak ki, érdemes erre fokozottan odafigyelni.

Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy bőrünk áteresztő képességgel rendelkezik, a levegő bizonyos százalékát is így, bőrlégzéssel vesszük magunkhoz.

A rosszhír az, hogy a bőrön keresztül minden olyan anyag képes felszívódni, amivel érintkezik, jelen esetben a szappan, tusfürdő, sampon, testápoló krémek, és minden olyan anyag, amit kozmetikumként alkalmazunk.Mivel tisztálkodni minden ember szokott bizonyos időközönként, ezért ennek a veszélynek minden egyes ember ki van téve.

Érdemes olyan natúrkozmetikumokat keresni, melyek organikusak, csak természetes alapanyagokat tartalmaznak. Léteznek natúr szappanok, natúr fürdőgolyók, testápolók, arckrémek.
Amikor natúrkozmetikumról van szó, nem feltétlenül kell illatmentes, egyszerű kivitelezésű szappanra vagy testápolóra gondolni. Mára igen komoly technológiák fejlődtek ki, főként a múltbéli technológiákhoz visszanyúlva, hogy természetes illatanyagok és színek kerüljenek natúr kozmetikumokhoz hozzáadásra.

Ennek révén nem kell lemondani az illat és az esztétika élményéről, hiszen ezek a termékek sok esetben sokkal szebb kivitelezésűek, és az illatuk sokkal természetesebb.
Akár gyógynövény, akár virág, akár gyümölcsillatú szappant vagy egyéb fürdőszert keres valaki, ma már egészen biztosan hozzá tud jutni natúr termékekhez.

Arckrémek, testápolók tekintetében nem csupán belső szerveinket, egészségünket óvjuk, amennyiben natúr kozmetikumot választunk, hanem bizonyos idő eltelte után bárki észreveheti, hogy bőrére is roppant kedvező hatással vannak ezek a termékek.

A natúr kozmetikumok erősen elősegítik a bőr természetes regenerálódását, ennek révén lassítják az öregedési folyamatokat.

Mindent összevetve, a natúr kozmetikumok révén jót teszünk saját egészségünknek, javítjuk bőrünk állagát, és minden tekintetben egy jobb életminőséget biztosítunk saját magunk és családunk számára.


SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update