látogató számláló

Mi az ageLOC®?

Az ageLOC® egy új technológiát jelent, amit termékeink kifejlesztésénél alkalmaztunk. Ennek a technológiának a segítségével a Nu Skin Enterprises a kozmetikumok és táplálék kiegészítők egy olyan új generációját vezeti be a mindennapjainkba, melyeknek hatékonysága sejt szinten is mérhetővé vált.

Minden ageLOC termékünk kifejlesztésénél az összetevők kiválasztását génexpressziós vizsgálatok előzték meg. Ezen vizsgálatok során különféle természetes összetevők hatásait elemezték sejt szinten. A vizsgálatok célja olyan természetes anyagok újrafelfedezése volt, melyek pozitív hatásait többé-kevésbé eddig is ismertük, viszont hatásosságuk az ageLOC tudomány segítségével, a génműködés szintjén is mérhetővé vált.

Az ageLOC® egy új tudományt jelent, ahol a kozmetikai- és táplálkozás tudomány összekapcsolódik a genetikai háttérismerttel, kihasználva annak lehetőségeit. A 2000. évre több egyetem és kutató labor együttes munkájával sikerült a teljes emberi genomot feltérképezni. Azonban hiába lettünk tisztában minden egyes molekulával az emberi génkészletben, a tulajdonságokat nem ismertük amelyeket ezek a gének kódoltak. 2000 után egy verseny kezdődött, mely során a különböző egyetemek és laboratóriumok, a génekhez kapcsolódó tulajdonságokat kezdték el keresni. A LifeGen Technologies ebben a versenyben a fiatalsághoz és az öregedés folyamatához kapcsolódó gének megismerését tűzte ki célul. A 8 évnyi megfeszített munka meghozta gyümölcsét és sikerült beazonosítani azokat a géneket amelyek működése az öregedés folyamatával együtt megváltozik. Ezek után egy új munka kezdődött, mely során ezen génexpressziók befolyásolását vették célba.

A partneri kapcsolat ekkor kezdődött a NSE és a LifeGen Technologies között. Az NSE kutatói hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikumok és étrend-kiegészítők területén. Ennek a tapasztalatnak és LifeGen Technologies hatalmas gén adatbankjának segítségével több százezer génexpressziós vizsgálatot végezetek el, hogy a kozmetikumok és étrendkiegészítők egy új generációja születhessen meg.

Az ageLOC® egy új termékcsaládot jelent, amely az öregedés forrását veszi célba. Ezen források, ezen génexpresszió moduláció tehető felelőssé többek között az öregedés látható jeleiért is, mint amilyenek bőrünkön megjelenő ráncok, elszíneződések; valamint az öregedéshez köthető vitalitás csökkenés is. Az ezen a területen elért eredményeink klinikai tesztekkel is igazolhatóak.
Az ageLOC® Transformation esetében többek között az emberi bőrrel azonos struktúrájú sejtkúltúrákon is végeztek klinikai teszteket. Az egyik ilyen klinikai teszt során egyértelműen bebizonyosodott, hogy az ageLOC Transformation minden elemében megtalálható szalicin, már 48 óra elteltével sikeresen gátolta a bőröregedést okozó faktorok hatásait, mint amilyen a napsugárzás vagy légszennyezettzég okozta bőrkárosodás. A kísérlet során sikerrel aktiválódtak azok az enzimek amelyek a bőrsejtek fő védelmezői az öregedés hatásaitól és más külső stresszfaktoraitól is. (Geopaul R, et al.)

Az ageLOC® Vitality esetében a szellemi teljesítő képességre gyakorolt pozitív hatást egy 12 hetes klinikai tesztelés során vizsgálták. A vizsgálat során 28 és 50 év közötti férfiak és nők kognitív funkcióit vizsgálták hetente kétszer. A tesztet MyBrainTrainer.com összeállítása alapján készült és a következő paramétereket vizsgálták: 3 választásos reakció idő, rövidtávú memória, végrehajtó funkció, információ feldolgozás, minta felismerés, tudatos memória. A 12 hét elteltével átlagosan 20%-kal javultak a kognitív funkciók, a reakcióidő pedig átlagosan 14%-kal javult. (Ferguson SB, et al.)

Források:

New skin benefits identified for white willow bark extract, Authors: Remona Gopaul, Anna Langerveld, Jan Lephart, Helen Knaggs
Targeting age-related gene expression improves mental and physical vitality, Authors: Ferguson SB, Tan NZ, Dong YZ, Lu JH, Fisk NA, Wood SM, Zhu JS, Bartlett M.

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update