látogató számláló

Magas vérnyomásra C-vitamin

Kérdés:

Szeretnék méregteleníteni, de magas vérnyomásra gyógyszert szedek, és epekőre műtöttek, azonkívül állandóan fáj a gyomrom. Várom a segítségüket. Köszönettel.

Válasz:

Kedves Judit!

A gyomorfájás nagyon sok mindenre utalhat, ezért mindenképpen szakorvos véleményét kérd ki, aki a szükséges vizsgálatok után képes lesz meghatározni az okot.

A magas vérnyomás és az epekő műtét nem akadálya az enyhe méregtelenítésnek, tovább megyek, javítja a vérnyomás szabályozó gyógyszer hatékonyságát, valamint a műtét utáni regenerálódást.

Enyhe méregtelenítés alatt azt értem, hogy ne fordulj méregtelenítő készítményekhez, hiszen azok igen drasztikus hatással lehetnek a szervezetedre, mely így is éppen eléggé megviselt állapotban van a gyógyszerek és a műtét miatt. Sokkal inkább egy természetes módszer lesz a megfelelő megoldás. Egyszerű, de nagyon hatásos a zöld tea fogyasztása, valamint a rostokban dús táplálkozás. Ez elvégzi a megfelelő tisztogatást az emésztőrendszerben és egyéb szervekben is.

A magas vérnyomás csökkenését elérheted magas dózisú C-vitaminnal, mely tágítja az ereket és rugalmasabbá teszi az érfalakat, ezzel csökken a vérnyomás, valamint a méregtelenítő folyamatot is elősegíti.
 

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update