látogató számláló

Miracle Frooties, Csodagyümölcs, Csodabogyó, Varázsgyümölcs, Synsepalum dulcificum

Miracle Frooties (egyéb elnevezései: Csodagyümölcs, Csodabogyó, Synsepalum dulcificum )
Ez a varázs gyümölcs Nyugat-Afrikában őshonos. Évszázadok óta használják édesítésre, mert egyedülálló hatása van az ízlelőbimbókra.

A Csodagyümölcs, szó szerint megédesíti a savanyú ételeket, mint például a citromot és a limeot, továbbá minden olyan ételt és italt, aminek az íze normál esetben keserű, vagy savanyú.

A Csodabogyó hatása attól függ, hogy milyen ételeket fogyaszt. Általában 15 perctől 1 órán át érezhető a Csodabogyó hatása, ezt követően magától elmúlik. Az ízlelő bimbókra gyakorolt hatás megszüntethető forró ital elfogyasztásával is.

A receptek menüpont alatt böngészhet több ételjavaslat közül.

Az általunk forgalmazott Miracle Frooties tabletták 100% ban természetes anyagokból készültek, friss, fagyasztott Csoda gyümölcsből. Így lényegesen tovább eltartható, és a szállítása is egyszerűbb. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat.
Egy csomag Miracle Frooties tíz darab tablettát tartalmaz.

Miracle Frooties elterjedt felhasználási területei

A Miracle Frooties több területen alkalmazható

Szórakozás:

Miracler Frootiest sokan próbálják ki azért, mert szeretnének megtapasztalni valami újat. Egészen érdekes élményt okoz, hogy megváltozik annak az ételnek, vagy italnak az íze, mint amit már megszoktunk.

Külföldön gyakoriak az étel partik, amikor a Miracle Frooties tabletta segítségével élvezik az ételek ízét, és persze a meglepetést, amit okoz.

A Miracle Frooties tökéletes lehet bulikban is. Az olyan alkoholos italok ízét is megváltoztatja, melyek keserűek, vagy savanyúak. Érdemes kipróbálni a száraz borokat, söröket, keserű röviditalokat is. Csak mértékkel :)

Házibuliban egy kóstoló parti kellő képen feldobhatja a hangulatot.

Egészségügy:

A terméknek nincsenek ismert mellékhatásai!

A Miracle Frooties tabletta nem tartalmaz mesterséges adalékokat, előnyös lehet cukorbetegek számára is, ugyanis a termék nem tartalmaz cukrot sem, azonban megédesíti a savanyú diabetikus ételeket is.

Diétázik, vagy fogyókúrázik?

Ha étrendjében gyakran előfordulnak gyümölcsök, citromlé, savanyúságok, akkor a Miracle Frooties segíthet, hogy még élvezetesebbek legyenek ételei. A Miracle Frooties tabletta segítségével például az alábbi ételek, és italok is édessé válnak:

· Citromlé

· Kivi

· Rebarbara

· Ribizli

· Grapefruit

· Natúr joghurt

· Túró

· Kefir

· Vegyesvágott

· Paradicsom

A lugosító diétát használóknak kifejezettem előnyös lehet, mert a citromlé is mézédes lesz.

Ha csökkenteni szeretné a cukorbevitelt, akkor sem kell lemondania az édességről.

Kemoterápiával kezelt betegek

Dr. Mike Cusin onkológus (Mount Sinai's Comprehensive Cancer Center) végzett klinikai vizsgálatokat, melyben megállapította, hogy kemoterápián átesett betegek 70% ánál sikerült elnyomni a fémes ízt, így az étkezés élvezhetőbbé vált.
 

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update