látogató számláló

Az ultrahangos zsírleszívás jellemző testrészei

Tarthatunk akármilyen szigorú diétát, és járhatunk hetente akár többször sportolni, így is előfordulhat, hogy azok az életünket megkeserítő zsírpárnák még mindig ott maradnak. De hol is vannak ezek a párnácskák?

Az ultrahangos zsírleszívás röviden úgy működik, hogy az ultrahang rezgéseinek hatására megbomlik a sejt fala, és a folyékonnyá vált zsír eltávozik a szervezetből. Ez a módszer is a lokálisan jelentkező felesleg eltávolítására alkalmas. Azt, hogy ezek a párnácskák hol helyezkednek el a genetika határozza meg, tehát ez ellen természetes úton tehetetlenek vagyunk. A kanült, a leszívás eszközét speciális kialakítása miatt minden testrészen lehet alkalmazni.

A közhiedelemmel ellentétben nem csak a gyengébb nem képviselői alkalmazzák ezt az eljárást. A nőknél a leggyakrabban kezelt területek a toka, a has, a csípő, a comb belső valamint külső része, a térd, és a boka. A férfiaknál a has, a derék, illetve a nőiesen megnagyobbodott mellek.

A toka az egyik legkevésbé érzékeny terület, a beavatkozás tehát itt könnyű, a kompressziós fejpánt viselete lehet az egész beavatkozás legkellemetlenebb része.

A hason lerakodott felesleg nagyon zavaró, és az emberek többsége nagyon nehezen tud ettől megszabadulni. A zsír itt puha, és így a beavatkozás elvégzése könnyebb, mint más területeken.

A csípő kezelése nem könnyű feladat, bevérzések előfordulhatnak közben. Ennek ellenére a csípő egy gyakran kezelt testrész.

Ha a comb belső része összedörzsölődik, akkor ez fájdalommal valamint kellemetlen érzéssel jár együtt. Ennek kezelésére lehet alkalmazni a zsírleszívás, de nem biztos, hogy mindig ez a megfelelő megoldás.

A comb külső részének kezelése a legnépszerűbb a nők körében. Az eredmény is igen kecsegtető, mivel a nadrágméret legalább egy-két számmal csökkeni fog.

A térd esetében is meghatározó lehet az elért esztétikai hatás. Nem jár különösebb nehézségekkel a kezelés, azonban a gyógyulási idő hosszabb a megszokottnál.

A boka környékén is létezhet felesleg, ami jelentősen el tudja rontani az ember összképét. Nagyon kis mennyiségű az itt jelen lévő zsír, ezért nehéz a kezelés végre hajtása, és a regenerálódás is sokáig tart.

A megnagyobbodott mellek kezelése a férfiakon végzett plasztikai műtétek legnagyobb arányát adja. A pubertáskori elhízás felelős ennek a jelenségnek a kialakulásáért. A kezelése nem egyszerű, hiszen a zsír itt kemény.

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update