látogató számláló

AKTÍV ÁRPA
AZ ÉLŐ ENERGIA

LEÍRÁS, RENDELÉS

Nincs elég energiája? Önt is kimeríti egy nehéz munkanap?

Ezzel a problémával nagyon sokan küzdenek napjainkban, ami egyáltalán nem egyedülálló vagy különleges eset, hiszen a kihívások fokozatosan növekednek, időnk és energiánk pedig egyre fogy.

Energiapótlás egyszerűen és gyorsan

Tudta Ön, hogy az árpa különleges növény? Az ókori rómaiak tudták ezt, és árpából készült főzetet itattak a hadba vonuló katonákkal.

Az ókori rómaiak idejekorán rájöttek, hogy olyan energiaforrásra van szükség a katonák számára, ami hosszútávon nyújt sok energiát, ellenben nem viseli meg a szervezetet nagy mennyiségű tápanyag, hiszen a jóllakott katona nem csak harcolni, de mozogni is képtelen lett volna.
Később aztán rájöttek, hogy az árpakivonat íze roppant módon hasonlít az anyatej ízéhez, és mai vizsgálatok szerint, nem csupán az íze, de az összetétele is nagyon hasonló.

Az anyatej egyik legfontosabb tulajdonsága a magas protein tartalma, melyre elengedhetetlenül szüksége van a csecsemőnek, hiszen az elképesztő mértékű növekedés nem lenne másként lehetséges.

Ugyanezt a magas protein tartalmat fedezhetjük fel az AKTIV Árpa formulában, mely biztosítja a nagy dózisú energiatöbbletet, melyre erőteljesen szüksége van manapság egy embernek.

Az AKTIV Árpa szénhidrát forrása lassú égésű komplex szénhidrát, mely sokkal-sokkal megfelelőbb a szervezet számára, mint az általános szénhidrátok, hiszen biztosítja a kiegyensúlyozott vércukor és inzulin szintet, ezzel rengeteg energiát spórol a szervezet számára, melyet más szénhidrátok esetében ezeknek az értékeknek az ingadozása emészt fel.

Rengeteg előnye van az AKTIV Árpa Formula fogyasztásának, többek között a legegészségesebb diétát lehet vele folytatni, ezen kívül a sav-bázis egyensúlyt normál értéken tartja a szervezetben, méregtelenít és erősíti az immunrendszert.

Ami azonban a legfontosabb tulajdonsága, rengeteg energiát ad anélkül, hogy bármilyen káros anyag kerülne a szervezetbe, inkább még egészségesebbé teszi azt.

Az AKTIV Árpa kedvelt táplálék sportolók, kismamák számára, valamint olyan emberek fogyasztják előszeretettel, akik nehéz fizikai munkát, vagy megerőltető szellemi munkát folytatnak.
Az AKTIV Árpa Formula fogyasztása sokféleképpen lehetséges, ízlés szerint folyadékban elkeverve, gyümölccsel, tejtermékkel. Igen fontos szempont, hogy az AKTIV Árpa Formula nem csupán egészséges, de roppant ízletes is.
 
Amennyiben Önnek is jól jönne egy kis plusz energia a hétköznapokban, az alábbi megrendelőlap segítségével beszerezheti saját maga számára az élő energiát.

NEM RENDELHETŐ!!!

 

SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update