látogató számláló

A KCal-endar program

A KCal-endar program célja megkönnyíteni a kalória-számolással diétázóknak elérni céljukat, és a cukorbetegséggel, inzulinrezisztenciával küzdőknek a széndhidrátbevitel számolását.

Átlátható és könnyű használatával a számolással eltelt idő lényegesen lerövidül. A programban lehetőség van az adatbázis bővítésére, különböző kalkulátorok használatára (BMI, ideális testtömeg, alapanyagcsere), sportolások bevitelére. Így minden napi esemény pontosan követhető, visszakereshető. A napi elfogyasztott élelmiszerek és sportolások kép formájában menthetők, így blogokba és naplókba könnyen beilleszhetőek.

A kalóriaszámláló diétáról:

Orvosilag talán a legelterjedtebb diéta a túlsúlyos emberek számára az átlagosan 1000 kalóriát tartalmazó étrend. A kalóriaszámláló diéta erre az orvosilag már elterjedt módszerre épül, amikor egy 1000 kalóriánál magasabb (hiszen ez alatt csak orvosi felügyelet mellett ajánlott a diéta), meghatározott kalória- és szénhidrát-mennyiséget fogyasztunk el
úgy, hogy napközben, bármikor bármit ehetünk...mértékkel. A kalória és széndhidrát mennyisége kalkulátorok segítségével határozható meg, aszerint, hogy mekkora súlytól szeretnénk megszabadulni mennyi idő alatt,
milyen sportolás mellett.

Ezzel a diétával garantált a folyamatos súlyvesztés, és hosszú távon fenntartható súlyt érhetünk el vele. Természetesen a rendszeres sportolás még hatékonyabbá teszi a diétát.

http://kcalendar.uw.hu


SZÉPSÉG ÉS FOGYÓKÚRA

Legolvasottabb cikkeink

Az ideális testsúly
Vitamin
Ásványi anyag
Zsírégető gyümölcsök
Étvágycsökkentő szerek
Gyomorgyűrű
Elsavasodás
Gyermekkori elhízás
Koleszterin
Cukrok
Ásványvizek

Legolvasottabb diéta leírások

Atkins diéta
Káposztaleves diéta
Turbo diéta
Léböjt kúra
Reflux diéta
90 napos diéta
Candida diéta
Almaecet kúra
South Beach diéta
Metropolitan diéta
Norbi Update